www.SanMartino.nl

Vliegtuig

Met het vliegtuig is veel makkelijker en waarschijnlijk net zo duur of goedkoper. Ryanair heeft vluchten van Dusseldorf/Weeze naar Pescara, Ancona. Vluchten van en naar Pescara en Ancona zijn beschikbaar van april t/m oktober. Je kunt het hele jaar door vliegen op Pescara en Ancona vanuit Brussel Charleroi Airport.

Je hebt altijd een auto nodig. Dus vliegen moet je afwegen in samenhang met de huur van een autootje. Op de vluchthavens van Pescara, Ancona kan je via AutoEurope altijd wel aan een goedkoop autootje huren. Wij hebben de beste ervaring met Sicily by Car via de site van AutoEurope. Boek tevoren via internet voor de beste prijs en snelste afhandeling op het vliegveld.

De vluchten kosten (afhankelijk van hoe en wanneer) tussen de 30 en 100 Euro voor een enkele reis. Een autootje huren kan vanaf zo’n 15,- per dag. Je bent dan makkelijk in één dag op plaats van bestemming. Totale reistijd is zo’n 7 á 8uur (Den Bosch – Monte San Martino), inclusief reserve- en wachttijden.
Parkeren op het vliegveld zijn kosten waar je rekening mee moet houden. Tarieven staan op de sites van de vliegvelden, ongeveer 40,- voor de eerste week en een aflopend bedrag voor de dagen/weken erna. Vlakbij de vliegvelden zijn ook goedkopere particuliere alternatieven voor het parkeren.

Ryanair: www.ryanair.com
Abruzzo-Airport: www.abruzzo-airport.it
Niederrhein-Airport (Bij Nijmegen over de grens):www.flughafen-niederrhein.de

De autorijtijden naar de vliegvelden:
Vanaf Pescara Abruzzo-Airport is het 2’00 min naar Monte San Martino.
Vanaf Ancona Airport is het 1’30 min naar Monte San Martino.
Vanaf Den Bosch naar Niederrhein-Airport (Weeze) is het 1’15min.
Vanaf Den Bosch naar Brussel Charleroi is het 2’15min.

Voorbeeld op basis één week voor twee personen (heen en terug) en een gefingeerde ticketprijs van €60,- enkele reis. Door tijdig boeken en met een beetje geluk kan dit vaak goedkoper.

Kosten vliegen vanaf Dusseldorf/Weeze Airport

Vliegticket 2 pers x €60,- x retour =

Parkeren eigen auto (€40,00 p/wk)

Autohuren vliegveld Pescara of Ancona

Totaal 

Prijs

240,00

40,00

100,00

380,00