www.SanMartino.nl

Over ons

Wij zijn René Stokwielder, Irene Wonders en Wim Stokwielder. Wim en René zijn broers en Irene is getrouwd met Wim.

Hoe komen we erbij om een huis te kopen in Marche?
Monique is de zus van Wim en René. Zij woont al ruim 30 jaar met haar man Marcello en hun 2 dochters, Pina en Evelin, in Le Marche. Tijdens onze vakanties waren we altijd erg enthousiast over de regio Le Marche. Een streek waar het leven nog puur is.
Toen Monique ons tipte om hier voor een koopje een van de toen nog vele leegstaande huizen te kopen waren we direct enthousiast. Huizen kopen en verkopen gaat hier werkelijk op zijn Italiaans en de hulp van onze Italiaanse zwager Marcello was daarbij onontbeerlijk. Van idee tot werkelijkheid duurt dan nog twee jaar maar eindelijk was deze fantastische plek met uitzicht op de ‘Monti Sibilini’ de onze.

Monique en Marcello zijn het aanspreekpunt tijdens uw verblijf. Zij wonen op 5 minuten afstand aan de andere kant van het dorp.

Een 200 jaar oude boerderij en een “nieuwer” huis , dat eens gebouwd werd met het idee om het oude huis af te breken. Gelukkig is dat nooit gebeurd en staan de twee huizen nog gebroederlijk naast elkaar.

Het opknappen van de huizen is een heel project geworden en dat zal het de komende jaren nog wel zo blijven. Tijdens vakanties verenigen we het nuttige met het aangename. De werkvakanties met familie en vrienden zijn altijd heel erg gezellig. Velen hebben inmiddels een steentje meegesjouwd. De plek is geworden tot wat het is dankzij de medewerking van al die mensen. We zijn er trots op en we hopen dat ook familie, vrienden en vele anderen van onze plek zullen genieten.