www.SanMartino.nl

Route Ancona Airpoirt

Ancona Airport – Monte San Martino
via autostrada

Reistijd maximaal 1,5 uur

Navigatie Adress:
Ancona Falconara Airport / Raffaello Sanzio Airport.
Piazza Sandro Sordoni
60015 Falconara Marittima AN

Navigatie Adress:
Casa Crocetti
Contrada Molino 82
62020 Monte San Martino MC

• Neem vanaf het vliegveld de weg {sp33} richting de A14 autostrada.
De A14 wordt ook vaak aangeduid met de letters BO-TA.
• Er volgen allereerst 2 rotondes, neem telkens de 1e afslag,daarna 1x links en 1x rechts aanhouden.
• Volg verder de bordjes naar de A14, neem bij de tolpoort een tolkaartje (biglietto) en houd nu richting Pescara, Taranto aan. (Bologna is de verkeerde richting !!)
• Je moet de A14 ongeveer 50 km volgen en vervolgens de afslag “Civitanova Marche” nemen. Tol kost ongeveer €3,00.

Beschrijving route vanaf A14 exit “Civitanova Marche”

Rijd na de tolpoort op de rotonde driekwart rond richting pompstation ‘TAMOIL’. Ga voorbij het pompstation rechts richting snelweg Tolentino/Macerata. Op de superstrada (snelweg maar geen tolweg) moet je de tweede afslag nemen richting Monte Cosaro. Op het eind van de afslag rechts richting Amandola.

TomTom gebruikers opgelet!
De navigatie in dit gebied laat te wensen over. Het kiest vaak een route die afwijkt van de hoofdweg. Kennelijk wordt er een kortere of ‘snellere’ weg berekend. Volg vanaf hier ALLEEN richting AMANDOLA. Wellicht is het beter Amandola als locatie in te geven.

Na zo’n 10 km moet je rechtsaf. Je komt dan op de SP239. Die volg je zo’n 26 km volgen. Hij leidt achtereenvolgens door: Rapagnano, Monte Giorgio, Piane di Falerone, Servigliano en gaat tot Amandola.
Na Servigliano moet je deze weg blijven volgen tot km-paaltje 41.700 in ‘Molino, fraz.di Monte San Martino’. Direct na km-paal 41 draait de weg naar links. Uit de bocht is links een bar en ligt rechts een rijtje winkels. Verlaat de weg naar AMANDOLA en ga hier rechtsaf richting ‘Monte San Martino’. De weg heeft nummer SP113 en slingert de berg op.

Let op! Hier gaan de meesten de mist in!. Na ca 3km, bij km-paal-16 + ongeveer 300 meter komt er de eerste scherpe haarspeld bocht die naar rechts draait. Precies in die bocht ligt een weggetje linksaf. Er staan diverse bordjes waaronder ‘B&B Il Nido Del Falco’. Ga er in; dus in de haarspeldbocht rechtdoor.

Je TomTom kent dit weggetje niet of meldt dat het doodloopt. Dat is een fout in de navigatie. Het is een verraderlijk smal weggetje, ook bedoeld voor vrachtverkeer, dus let op de bochten en verwacht tegenliggers die jou niet verwachten.

Na ongeveer een 700m, staat aan de rechterkant van de weg een gerestaureerd huis (met terra-rood voorhuis) met coniferen in de voortuin. In feite is het ‘t eerste huis aan de rechterkant. Sla hier linksaf en volg de weg naar beneden. Er staat een bordje ‘Casa Crocetti’.
Volg bij het eerste huis, aan de rechterkant, de weg rechtsom. Je kunt overigens niet anders.
Net voorbij het volgende huis, aan de linkerkant, als de weg weer omhooggaat, moet je linksaf naar beneden. Ook hier staat een bordje ‘Casa Crocetti’.

Na 300m.loopt de weg dood op ons erf.

Adres van het Huis:
Casa Crocetti
Contrada Molino 82 & 83
62020 Monte San Martino
MC Italia

Adres Monique Stokwielder & Marcello Vincenzi
Contrada Molino 133
62020 Monte San Martino
MC Italia
tel. ++39 0733 660501
mobiel Monique: 0039-3461623615

Route naar Monique
Volg de Sp113 tot de t-Splitsing. Links is naar Monte San Martino. Ga rechtsaf. Bij km paal 14 in een bocht kun je rechts naar beneden. Als de weg na ongeveer 800m vòòr een modern huis naar links draait moet je rechts het grevelpad op. Deze weg komt uit bij Monique.