www.SanMartino.nl

Te Huur

Naar pagina Beschikbaarheid (Kalender)
Naar pagina kosten

Onze plek is vooral voor mensen die van Italië, rust en ruimte houden. Je kunt er fantastisch wandelen, naar het strand gaan, cultuur happen en steden en dorpen bezoeken. Er zijn volop musea, kerken en theaters. Je kunt er ook heerlijk luieren, lekker koken, de rest van de wereld vergeten en dat ene boek lezen dat al zo lang daarop wacht.

Het Weer
De lentes zijn een weldaad voor de bleke noorderling en de zon is er in het najaar nog heerlijk warm. Van juli tot en met augustus is het gemiddeld zo’n 30 graden. Kortom van half april tot eind oktober is het klimaat geschikt voor vakanties.

Waar moet je rekening mee houden
Je hebt er een auto nodig. Door het bergachtige karakter van het gebied kun je niet alles te voet of per fiets bereiken.
Kleine kruideniers zijn in de directe omgeving aanwezig. Grotere supermarkten en voorzieningen zijn gemiddeld zo’n 5 tot 15 km in de directe omgeving aanwezig.

Bezigheden
Er is ’s avonds geen uitgaanscentrum in de zin letterlijke zin van het woord. Daarvoor moet je naar de kust (35km, ongeveer 45 minuten met de auto). Natuurlijk zijn er overal dorpspleinen met koffiebars, ijscafé’s en geweldige restaurants met de Marchesiaanse keuken. Gedurende de zomermaanden heeft elk dorp z’n eigen festival met activiteiten en is er volop leven in de brouwerij. In het voorjaar en najaar zijn er ook talloze dorpsfestiviteiten die opgehangen worden aan het oude plattelandsleven; denk aan: La Segrada dell’Uovo (eierfeest), Castagnata in Piazza (kastanje’s poffen op het dorpsplein) etc. Het zijn meestal vermakelijke braderie-achtige bijeenkomsten waar je heen gaat om te kijken en gezien te worden.

Wat huur je
Je huurt het ‘nieuwe huis’.