www.SanMartino.nl

Route Pescara Airport

De Tom Tom stuurt je met een andere weg dan wij hier aangeven. In en rond Pescara en tot de oprit van de snelweg gaat goed.
Tips!
* Als je met navigatie reist is het misschien slim om een WAYPOINT te maken voor je terugreis.
* Je moet op de terugreis je huurauto met een volle tank inleveren. Aan de overkant zie je een self-service pompstation. Goed om te onthouden.

Volg in elk geval de groene borden A14 BO-TA (Bologna = naar het Noorden – Taranto = naar het Zuiden). Richting Ancona of Bologna is allebei goed. Vanaf de parkeerplaats aangekomen aan de doorgaande weg links en een paar honderd meter verder op de eerste rotonde driekwart rond. Volg de weg naar de A14

De route vanaf de A14

Je moet de A14 ongeveer 85 km volgen en de afslag Fermo/Porto SanGiorgio nemen. De meeste navigatie stuurt je al veel eerder binnendoor. Dit is een eindeloos geslinger door de bergen waar je niets mee opschiet. Negeer dat en blijf op de A14 tot de afslag Fermo/Porto SanGiorgio.Tol kost ca € 7,-.

Na de tolpoort moet je op de rotonde ¾ rond linksaf richting FERMO en daarna vrijwel meteen bij de volgende rotonde nog een keer ¾ rond linksaf weer richting AMANDOLA. Vanaf de hier is het nog zo’n 35 km binnendoor; ongeveer drie kwartier rijden.

Volg de (blauwe) bordjes AMANDOLA. Soms staat er alleen GROTTAZOLINA. Je komt uiteindelijk door het dorp GROTTAZOLINA. Volg de hoofdweg door het dorp. Net voorbij het dorp kom je over een viaduct. Zo’n 300m verder is een rotonde als aansluiting met de SP239 (ook nog ss210). Ga ¾ rond linksaf en volg deze weg ook weer richting AMANDOLA.

De weg komt achtereenvolgens door: Monte Giorgio, Piane di Falerone, Servigliano en gaat tot Amandola.
Na Servigliano moet je deze weg blijven volgen tot km-paaltje 41.700 in ‘Molino, fraz.di Monte San Martino’. Direct na km-paal 41 draait de weg naar links. Uit de bocht is links een bar en ligt rechts een rijtje winkels. Verlaat hier de weg naar AMANDOLA en ga rechtsaf richting ‘Monte San Martino’. De weg heeft nummer SP113 en slingert de berg op.

Let op! Hier gaan de meesten de mist in!
Na ca 3km, bij km-paal-16 + ongeveer 300 meter komt er de eerste scherpe haarspeld bocht die naar rechts draait. Precies in die bocht ligt een weggetje linksaf. Er staan diverse bordjes waaronder ‘B&B Il Nido Del Falco’. Ga er in; dus in de haarspeldbocht rechtdoor.

Je TomTom kent dit weggetje niet of meldt dat het doodloopt. Dat is een fout in de navigatie. Het is een verraderlijk smal weggetje, ook bedoeld voor vrachtverkeer, dus let op de bochten en verwacht tegenliggers die jou niet verwachten.

Na ongeveer een 700m, staat aan de rechterkant van de weg een gerestaureerd huis (met terra-rood voorhuis) met coniferen in de voortuin. In feite is het ‘t eerste huis aan de rechterkant. Sla hier linksaf en volg de weg naar beneden. Er staat een bordje ‘Casa Crocetti’.
Volg bij het eerste huis, aan de rechterkant, de weg rechtsom. Je kunt overigens niet anders.
Net voorbij het volgende huis, aan de linkerkant, als de weg weer omhooggaat, moet je linksaf naar beneden. Ook hier staat een bordje ‘Casa Crocetti’.

Na 300m.loopt de weg dood op ons erf.

Adres van het Huis:
Casa Crocetti
Contrada Molino 82 & 83
62020 Monte San Martino
MC Italia

Adres Monique Stokwielder & Marcello Vincenzi
Contrada Molino 133
62020 Monte San Martino
MC Italia
tel. ++39 0733 660501
mobiel Monique: 0039-3339750179

Route naar Monique
Volg de Sp113 tot de t-Splitsing. Links is naar Monte San Martino. Ga rechtsaf. Bij km paal 14 in een bocht kun je rechts naar beneden. Als de weg na ongeveer 800m vòòr een modern huis naar links draait moet je rechts het grevelpad op. Deze weg komt uit bij Monique.