www.SanMartino.nl

Casa Nuova

Een stoer groot huis, gebouwd in 1955. We hebben het de afgelopen jaren met eigen handen en wat lokale hulp helemaal opnieuw opgebouwd. Het is van alle gemakken voorzien.

Het heeft vier grote slaapkamers en een grote zolderslaapzaal, een prachtige multifunctionele groepsruimte, toilet en badkamers op elke verdieping en een grote woonkeuken op de eerste verdieping.

Daarmee heeft het huis vele mogelijkheden; daar houden wij van. Heel geschikt voor groepen van maximaal 10-12 personen, maar bijvoorbeeld ook voor een gezin of een vriendengroepje.  De ruimte  in het huis en eromheen maakt dat iedereen er zijn plekje kan vinden.
Met de variabele prijs, afhankelijk van het aantal personen, hopen we het ook aantrekkelijk te houden voor een verblijf met zowel grotere als kleinere gezelschappen.

Het huis is voorlopig alleen geschikt voor gebruik van maart tot en met november. In 2019 hopen we de vloerverwarming functioneel te hebben en de zon(ne-energie) in huis te hebben zodat het huis het hele jaar door aangenaam te verwarmen is.

Klik rechts in het submenu door om binnen te kijken.